Dringende vraag? Maak een afspraak op 09/360 37 04

Willy Glas

19/05/2018

Willy GLAS was voorheen werkzaam als manager aan het hoofd van de dienst schade bij AXA Verzekeringen, gespecialiseerd in diverse schadetakken en RDR-verzoener voor beide Vlaanderen. Sedert zijn pensioen behandelt hij op Advocatenkantoor Glas, naast de boekhouding van het kantoor, tevens de dossiers voorlopig bewindvoering en collectieve schuldenregeling. Daarnaast verleent hij het kantoor advies inzake verzekeringstechnische dossiers.

Read more

Sabine Schotte

18/05/2018

Sabine Schotte behaalde het diploma secretariaat-talen nadat zij afstudeerde in de Toegepaste Communicatie (Public Relations) te Gent. Zij bouwde een jarenlange ervaring op als meertalige customer service medewerker en business & sales manager assistent in een internationaal textielbedrijf te Gent. Sabine staat sinds oktober 2016 bij Advocatenkantoor Glas in voor het secretariaat en de algemene administratieve juridische ondersteuning.

Read more

Leen Strickx

17/05/2018

Leen Strickx studeerde in 2004 af in de richting kantooradministratie en gegevensbeheer. Ze is steeds actief geweest op diverse terreinen. Sinds 2018 is zij aan het werk bij Advocatenkantoor Glas, waar zij instaat voor de administratieve en juridische ondersteuning.

Read more