Dringende vraag? Maak een afspraak op 09/360 37 04

Sinan Karsikaya

28/10/2019

Sinan Karsikaya studeerde in 2016 af in de Rechten aan de Vrije Universiteit Brussel. Tijdens zijn studies vertrok hij op Erasmus naar de Bilgi University te Istanbul en voltooide een zomeropleiding “European Business Law” aan de Wirtschaftsuniversität Wien in Wenen. Sinan is sinds oktober 2018 ingeschreven aan de Balie. Talen Nederlands, Frans, Engels en Turks

Read more

Yves Lievevrauw

30/09/2019

Yves LIEVEVRAUW behaalde een Master in de Rechten met onderscheiding aan de Vrije Universiteit Brussel, dewelke hem toegang verschaft tot de boeiende wereld van de advocatuur. Tijdens zijn masterstudies ontwikkelde hij een enorme belangstelling voor het strafrecht, verkeersrecht en het personen- en familierecht. Sinds oktober 2019 is hij ingeschreven op het tableau van de Balie van Oudenaarde en kan je hem terugvinden als advocaat-stagiair bij advocatenkantoor GLAS.

Read more

Sarah Van Der Heyden

17/05/2018

Sarah Van Der Heyden behaalde in 2015 haar diploma Master Communicatiemanagement met grote onderscheiding aan de Universiteit Gent. Vervolgens zette zij haar studies verder aan de faculteit rechtsgeleerdheid van de voormelde universiteit, alwaar zij in 2020 haar diploma Master Rechten met grote onderscheiding behaalde. Haar interesses gaan voornamelijk uit naar het strafrecht, wegverkeerrecht en het personen-en familierecht. Sinds oktober 2020 is zij ingeschreven op het tableau van de Balie van Oudenaarde en kan je haar terugvinden als advocaat-stagiaire bij advocatenkantoor GLAS.

Read more