Ga naar hoofdinhoud
Dringende vraag? Maak een afspraak op 09/360 37 04

Een glaasje teveel op, iets te snel gereden of gewoon op het ‘verkeerde moment’ op de verkeerde plaats. Het resultaat is sowieso een bezoek van de gerechtsdeurwaarder en een dagvaarding om te verschijnen voor de politierechtbank.

Wanneer u betrokken bent bij een verkeersovertreding (snelheidsovertreding, negeren van een rood licht, vluchtmisdrijf, …) of verkeersongeval (met of zonder lichamelijke schade) hebt u sowieso nood aan juridische bijstand. Maar tot onze grote spijt stellen wij in onze dagelijkse praktijk vast dat de stap naar goede juridische bijstand niet snel gemaakt wordt.

Weet echter dat onze kosten in vele gevallen worden gedekt door uw rechtsbijstandverzekering!

Heel concreet betekent dit dat u de gerechtskosten en onze kosten en erelonen niet zelf zal moeten betalen. Deze kosten worden gedragen door uw rechtsbijstandsverzekeraar.

U betaalt uw verzekeringspremies, dus waarom zou u dan geen gebruik maken van waar u recht op heeft?!

De overgrote meerderheid van bestuurders van motorvoertuigen beschikt over een rechtsbijstandsverzekering. Deze rechtsbijstandsverzekering zal normalerwijze tussenkomen van zodra er een gerechtelijke procedure aanhangig is of in het geval u slachtoffer werd van een verkeersongeval en er geen minnelijke regeling kan worden bereikt.

Contacteer ons en u zal zien dat wij uw belangen tot het uiterste behartigen én wat nog beter is: mogelijks kost het u niets!

Kort nog even dit: u heeft een vrije keuze van advocaat!

Het is belangrijk te weten dat u steeds de vrije keuze van advocaat heeft.

U bent derhalve niet verplicht om akkoord te gaan met de aanstelling van de advocaat die door uw rechtsbijstandsverzekeringsmaatschappij wordt voorgesteld en u helemaal niet wil.

U doet er dan ook goed aan ons te verwittigen zodra de deurwaarder vertrokken is.

Back To Top